El món del crèdit a la Barcelona medieval, Seminari d’història de Barcelona - Hernández Esteve, Esteban (De Computis, Revista Española de Historia de la Contabilidad., 2007)
Comentario sobre el libro de Manuel Sánchez Martínez: El món del crèdit a la Barcelona medieval, Seminari d’història de Barcelona. Barcelona quaderns d’història, Barcelona: arxiu històric de la Ciutat de Barcelona, 2007