Comentario sobre el libro de Enric Saguer Hom, Gabriel Jover Avellà y Helena Benito Mundet (eds.): Comtes de senyor, comtes de pagès. Les comptabilitats agràries en la historia rural... - Feliu, Gaspar (De Computis, Revista Española de Historia de la Contabilidad., 2014)
Comentario sobre el libro de Enric Saguer Hom, Gabriel Jover Avellà y Helena Benito Mundet (eds.): Comtes de senyor, comtes de pagès. Les comptabilitats agràries en la historia rural. Associació d'Història Rural de les Comarques Gironines. Centre de Recerca Històrica Rural (Institut de Recerca Històrica) de la Universitat de Girona i Documenta Universitaria (Biblioteca d'Història Rural, col·lecció Fonts, 7), Girona, 2013