Comentario sobre el libro: Un incunable científic català: suma de la art de arismètica de Francesc Santcliment - Hernández Esteve, Esteban (De Computis, Revista Española de Historia de la Contabilidad., 2008)
Comentario sobre el libro: Un incunable científic català: suma de la art de arismètica de Francesc Santcliment, compuesto de dos volúmenes: Vol. I: Joana Escobedo: Estudi; Vol. II: Francesc Santcliment: suma de la art de arismètica, Barcelona: Pere Posa, 1482, Edició facsímil a cura de Joana Escobedo, Barcelona: Biblioteca de Catalunya, 2007, 111 págs., 136 fols, sin numerar.